RİZE / MERKEZ - Denizciler İlkokulu

Mrt

Down Sendromu bir hastalık değil farkındalık, +1 ile dünyamıza kattığınız güzelliklerin farkındayız. 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109'uncu Yıl Dönümü okul etkinlikleri kapsamında, okulmuz 4/A Sınıf Öğretmeni Seyit GERÇEK ve öğrencilerinin uzun emekler vererek hazırlamış olduğu programı okulumuz öğretmen, öğrenci ve velilerimizin hzuzurunda,  önce okulmuz bahçesinde, ardından sahne programıyla sundular.

Mrt

12 MART 'İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ ve MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ' ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER PLANLANDI. ETKİNLİKLER KAPSAMINDA İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI. YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ.

Mrt

Okulumuz 4-C sınıfı öğrencileri, bu ay okudukları  "Yazıyı Bulan Çocuk" kitabı ile ilgili, kendi oluşturdukları alfabe ya da sümer alfabesiyle, kendi ad -soyadlarını kil tabletlere yazdılar. Oluşturdukları eserleri, okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin görebilmesi için sınıflarında sergilediler.

Şbt

OKULUMUZ 4/C SINIFI ÖĞRENCİLERİ SINIF ÖĞRETMENLERİ GÜLSÜM METOĞLU'NUN REHBERLİĞİNDE, DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA 'DEYİMLER VE ATASÖZLERİ CANLANIYOR' KONULU ÜÇ BOYUTLU SERGİLERİNİ HAZIRLAYIP, ÖĞRENCİLERİMİZİN BEĞENİ VE ZİYARETLERİNE SUNDULAR. DEYİM VE ATASÖZLERİNİ ÜÇ BOYUTLU ŞEKLİYLE GÖREN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN ÇOK DAHA KALICI VE İZ BIRAKAN BİR ÖĞRENME ORTAYA ÇIKMIŞ OLDU.

Şbt

OKULUMUZ 2015 DOĞUMLU ERKEK ÖĞRENCİLERİNDEN FUTBOLA GÖNÜL VERENLER, İLİMİZ SPOR KULUBÜ ÇAYKUR RİZESPOR'UN FUTBOLCU SEÇMELERİNE KATILDILAR. ÇOCUKLARIMIZ ÇİMLER ÜZERİNDE DOYASIYA FUTBOL OYNAMANIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR.

Materyal Destekli Drama

Okulumuz 3/D sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Melek YILDIZ İSLAMOĞLU eşliğinde “Materyal Destekli Drama” eTwinning projesi ile basit materyaller kullanarak hayal güçlerini yansıtma ve geliştirme fırsatı buldular. 1 İtalya, 1 İspanya, 1 Azerbaycan ve 10 Türkiye  olmak üzere 4 farklı ülkeden 13 ortakla yürütülen projede çocukların yeteneklerini keşfetme-geliştirme, özgüven, iletişim, farklı kültürleri tanıma, sorumluluk, takım çalışması, iş birliği, kendini ifade edebilme, web 2.0 araçlarını kullanabilme gibi bir çok beceri kazanmaları amaçlanıyor.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemi okulumuzda düzenlenen törenin ardından, karnelerin öğrencilere teslim edilmesiyle sona erdi. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde saygı ve özlemle anıyoruz... Atatürk'ü Anma günü programı kapsamında emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK. BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATTÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI, CEPHE GERİSİNDE MÜCADELEYE DESTEK VEREN İSİMSİZ KAHRAMANLAR VE DAHA NİCELERİ... BİZLERE EMANET ETTİKLERİ CUMHURİYETİ SONSUZA KADAR YAŞATACAĞIZ.

Ekm

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ve İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İŞBİRLİĞİYLE YÜRÜTÜLEN PROJEDE, 2/A ve 2/B SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ, SAHİL DOLGU ALANINDAKİ TRAFİK EĞİTİM PARKURUNU ZİYARET EDEREK, BİR YAYA OLARAK TRAFİKTE NASIL DAVRANMALARINA DAİR BİLGİ SAHİBİ OLDULAR. ETKİNLİĞİMİZ BELİRTİLEN TAKVİME GÖRE TÜM İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMIYLA SÜRDÜRÜLMEYE DEVAM EDECEKTİR.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA OKULUMUZ GENELİNDE ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRDİK. TATBİKATTA İLK İKAZ İLE BİRLİKTE ÇÖK-KAPAN--TUTUN HAYAT ÜÇGENİNİ OLUŞTURUP ARDINDAN İKİNCİ İKAZ İLE BİRLİKTE OKULUMUZUN TAHLİYE İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK. ÖĞRENCİLERİMİZ OKUL BAHÇESİNDEKİ TOPLANMA ALANINDA KISA SÜRE İÇERİSİNDE TOPLANDILAR.

Ekm

'FARUK'  KİTABININ YAZARI, YENİ NESİL ÖĞRETMEN CANER SARIOĞLU, OKULUMUZA GELEREK ÖĞRENCİLERİMİZLE SÖYLEŞİDE BULUNDULAR. ÖĞRENCİLERİMİZİN KİTAPLARINI İMZALAYAN SARIOĞLU, 'FARUK' KİTABIYLA İLGİLİ MERAK EDİLEN SORULARI CEVAPLANDIRDI. ÇOK SAMİMİ VE SICAK BİR ORTAMDA GEÇEN ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLERİMİZİN BİR YAZARLA TANIŞMIŞ OLMALARININ, HEM DE ÇOK SEVDİKLERİ BİR KİTABIN YAZARIYLA TANIŞMIŞ OLMALARININ VERDİĞİ MUTLULUK GÖZLERİNDEN OKUNUYORDU.

Haz

Okulumuz 2/D, 4/A ve 4/B sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Melek İSLAMOĞLU, Dilek SUYABATMAZ ve Sevim AĞZIKARA rehberliğinde "Traditional Games Bring Us Together" (Geleneksel Oyunlar Bizi Bir Araya Getiriyor) adlı eTwinning projelerini tamamladılar. Türkiye, Kuzey Makedonya, Yunanistan ve Ürdün' den toplamda 12 sınıfın katıldığı proje kapsamında öğrenciler, geleneksel çocuk oyunlarını oynayarak tanıttılar, farklı kültürlerdeki geleneksel çocuk oyunlarını oynadılar. Proje sayesinde farklı kültürlerden gelen bir çok öğrenci bir araya gelerek etkileşim içinde hem eğlendiler hem öğrendiler.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.