RİZE / MERKEZ - Denizciler İlkokulu

Denizciler İlkokulu

Adres
ATMEYDANI MAH. ÜNİVERSİTE SK. DENIZCILER İLKOKULU BLOK NO 2 İÇ KAPI NO 201 MERKEZ / RİZE
Vizyon
Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış, modern dünya gereksinimlerini benimseyen, bilgiye ulaşmanın yöntem ve tekniklerini öğrenmiş, yaptığı işin en iyisini yapan, başarının mutluluğa giden yollardan birisi olduğuna inanan, düşünen, araştıran, sorgulayan, iyiden, doğrudan, güzelden bilimden yana, mutlu ve özgür bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Görev ve sorumluluklarının bilincinde, öğrenmeyi öğrenmiş, bilgiden beceri üretebilen, yapıcı düşünce ve katılımcı yöntemlere açık, araştırmacı ve sorgulayıcı Sosyal ilişkileri saygı, sevgi ve hoşgörü esasına dayalı insanların erdemlerini önemseyen, toplum ve toplumsal sorunlara karşı duyarlı, ekip ruhuna sahip, planlı, programlı disiplinli Yeniliklere açık, demokrat, insan haklarına ve başkalarının özgürlüklerine saygılı, çalışmalarımızda toplam kaliteyi hedefleyen bir kurumuz.
Başarılar
Okulumuz 2006-2007 Öğretim yılında İlçe bazında yapılan bilgi kültür yarışmasında İlçe birincisi olup, Mersin’de yapılan bilgi kültür yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. İl de yapılan yarışmada ise grup ikincisi olmuştur. Türkiye genelinde yapılan seviye belirleme sınavlarında orta seviyede bir başarı düzeyi sergilemektedir. İlçe genelinde yapılan sportif ve kültürel etkinliklerde çeşitli başarılarımız vardır.
Öğleden Önce :08:30-12:00 Öğle Arası : 12:00-12:45 Öğleden Sonra :12:45 -14:20
merkezi doğalgaz kalorifer
İl merkezinde. Dolmuşla ve otobüs ile de ulaşım mevcuttur.
İl merkezi
İl merkezinde. Çarşı merkezine uzaklım 1.5 km